13 November praiseavond in Ermelo

Voor in uw agenda: 13 November praiseavond in Ermelo.

13 November praiseavond in Ermelo

Op 13 november houden we alweer de derde praiseavond van dit jaar. Deze keer hebben we dominee Wieb Dijksterhuis uitgenodigd om een korte overdenking houden.
Het thema van zijn overdenking is “Door U aangesproken”. Een thema waar je direct allerlei gedachten van krijgt, of niet?
Ds. Dijksterhuis is sinds 2016 predikant van de Nederlands Gereformeerde Kerk van Harderwijk/Ermelo/Putten. Dus voor hem een thuiswedstrijd.

We gaan deze praiseavond weer zingen uit de Opwekkingsbundel. We hebben al een paar liederen rond het thema uitgezocht.  En verder is er nog ruimte voor verzoeknummers. Deze kunt u tijdens de avond opgeven maar u kunt ook vast een voorstel doen via de mail of Facebook. Wellicht past u nummer goed bij het thema en nemen we hem op in onze speellijst.

13 november praiseavond in Ermelo

De praiseavond wordt gehouden in het gebouw van de NGK Ermelo aan de Van Beekweg 15. We starten om 19.30 uur en zullen om 21.00 uur het programma afsluiten. Na afloop kunnen we onder het genot van een kop koffie of een glas water nog even napraten.

Dus zet het in uw agenda: 13 november praiseavond in Ermelo!

 

Bewaren

Bewaren

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>