Bijbel open tijdens praisedienst in Ermelo

Het thema van onze praisedienst in Ermelo van gisteravond sluit mooi aan bij de dag van vandaag.
Het is vandaag namelijk internationale Bijbeldag. Een initiatief van de bekende bijbelapp Youversion. Via #BibleCelebration kan je via verschillende sociale media de dag wat meemaken.

Bijbel open tijdens praisedienst in Ermelo

Het thema tijdens de praisedienst in Ermelo was namelijk: door U aangesproken. En ds Dijksterhuis benadrukte in zijn overdenking hoe bijzonder het was dat God tegenwoordig door Jezus en de Heilige Geest rechtstreeks tot ons wil spreken. Niet meer via tussenpersonen of alleen door geschriften maar persoonlijk. God is bij ons, dat mogen we geloven, daar mogen we op vertrouwen. We zongen het lied ‘Uw vrede vult dit huis’ een lied van Kees Kraayenoord dat is opgenomen in de opwekkingsbundel als nummer 765. Het gaat over Gods aanwezigheid.

Hoe geef jij vervolg aan de praisedienst in Ermelo

Hoe geef jij nu vervolg aan het thema van de praiseavond van gisteren? Hoe wordt jij door God aangesproken? Laat jij je aanspreken? Ga je de rust zoeken om ook echt aangesproken te kunnen worden?
De genoemde Bijbelapp van Youversion is een mooie manier om iedere dag een klein stukje van Gods woord te lezen. De app kent namelijk een ‘vers van de dag’. Ook als je dagen vol zitten kan je jezelf vast aanleren om iedere dag voor je op de fietst stapt het vers van de dag door te lezen. Tijdens de fietstocht heb je dan mooi iets om over na te denken. Zo kan je iedere dag iets van God meemaken.

Je kan de app hier downloaden.

En we zijn natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen ermee!

 

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
5Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>