Sing-in of Praiseavond in Ermelo op 3 september 2017

Na de zomervakantie wordt de eerste sing-in of praiseavond in Ermelo gehouden op 3 september. Daarvoor moet nog wel het een en ander gebeuren. Meer invulling over deze avond kunt u eind augustus verwachten.

Om deze avonden ook volgend seizoen te kunnen houden zijn we nu naarstig op zoek naar mensen die met ons mee willen helpen. Kijk hier voor de vacatures die we nu hebben op het gebied van PR, Presentatie en Organisatie. Ook kunnen we mensen voor geluid en techniek gebruiken.

PR: deze website tot een succes maken evenals de Facebookpagina  maar ook samen met Alize zorgen voor stukjes in de kerkblaadjes en af en toe eens in de kranten.
Presentatie: de avond aan elkaar praten en inhoud toevoegen, mensen een gastvrij gevoel geven
Organisatie: samen met Edith en Alize over de invulling en verdere uitwerking van de avonden nadenken. Het regelen en contact leggen met muzikanten etc.
Techniek: helpen met het opbouwen van het podium, uitleggen van snoeren etc, afstemmen van microfoons. En tijdens de avond ‘schuiven’ en er zo voor zorgen dat het geluid piekfijn in orde is. Tegelijk bedien je ook de beamer tijdens de avond tenzij je daar steeds een partner voor kunt vinden.

Lees hier nog meer informatie over de vacatures.

 

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
6Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>