Gitaarakkoorden en teksten Opwekking altijd bij de hand

gitaarakkoorden en teksten Opwekking altijd bij de hand

Goed nieuws voor de muziek- en zingliefhebbers: Gitaarakkoorden en teksten Opwekking altijd bij de hand! Stichting Opwekking heeft een app laten maken. Of eigenlijk zijn het twee apps. Het is niet helemaal gratis maar soms komsten fijne dingen gewoon wat geld toch?

Er is een Gitaarakkoorden app gemaakt waarmee je dus altijd en overal de gitaarakkoorden bij de hand hebt. En wat bof je dan als je een gitaar hebt en je dus niet je piano mee die berg op hoeft te slepen. Meer info zie je op deze pagina van Opwekking. De app is beschikbaar voor Android en Ios.

En er is een tekstboek app waarmee je dus altijd en overal alle teksten van Opwekking bij de hand kunt hebben. Geen gedoe meer op bijbelstudieavonden en sing-ins. Even de app erbij en zingen maar. Meer informatie over de app voor tekstboeken vindt je op deze pagina van Opwekking.

Overigens is ook de bladmuziek digitaal te verkrijgen maar dat wisten jullie vast al.

Dus goed nieuws: Gitaarakkoorden en teksten Opwekking altijd bij de hand!

 

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>