Het was weer lekker zingen in Ermelo. Een mooie avond.

Tijdens de praiseavond van 23 april was het een soort ‘After Eastern’ avond. Het was weer lekker zingen in Ermelo. We zongen prachtige liederen over het offer van Jezus en over alles wat Hij voor ons gedaan heeft. Wat een machtige God hebben wij.

Maar we doen meer dan lekker zingen in Ermelo tijdens een praise avond.
Spreker André van der Galiën vertelde over hoe hij dit jaar het paasfeest had beleefd. In Lelystad was hij als jongerenwerker betrokken bij de paaschallenge, net zo iets als we in Ermelo hebben gehad.
En na de paasdagen ging hij eens reflecteren, en dat deelde hij met ons. Want hoe nu verder na Pasen? Gaan we op dezelfde manier verder met ons leven of proberen we nu nog meer en intensiever te leven met God?

Juist door Jezus dood en opstanding kunnen we vooruit. Dus die kant moeten we ook op! Ja we willen leven vanuit Zijn opstandingskracht en voor zijn aangezicht.

Lekker zingen in Ermelo gaat weer gebeuren op 21 mei en nog op 25 juni. Op 21 mei komt ds Visser van de PKN spreken.

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>