Tweede praiseavond in Ermelo op 18 oktober

praiseavond in Ermelo op 16 oktober 2016Wat gaan we doen in de herfstvakantie? Nou eerst naar de Praiseavond in Ermelo natuurlijk! Op 16 oktober 2016 houden we de tweede praiseavond van dit seizoen in Ermelo.

En we hopen dat er heel veel jongeren en tieners gaan komen nu het toch herfstvakantie is. Speciaal voor de jonge bezoekers hebben we de starttijd op 19.30 uur gezet.

Er staan tijdens deze praiseavond in Ermelo weer veel verzoeknummers op het programma. Of eigenlijk kunnen we dus beter zeggen: het programma is nog voor een groot deel leeg. Want het mag door u worden ingevuld. Tijdens de avond of van te voren. Via ons evenement op Facebook kunt u namelijk uw verzoeknummers nu al doorgeven.

De rest van het programma hebben wij ingevuld rond het thema dat ds Teuwissen gaat aandragen. Ds Teuwissen is predikant van de Maranathakerk in Ermelo.

 

Bewaren

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>