Praiseavond in Ermelo op 23 april 2017

Na Pasen is het weer tijd voor een Praiseavond in Ermelo op 23 april 2017. We gaan weer zingen tot eer van God en tot opbouw van ons eigen geloof. Wauw wat een zin, maar zo is het wel horen we steeds van de bezoekers van Praise Ermelo.

Een rustig moment in de maand waarop je op je eigen manier kunt nadenken, reflecteren en bezinnen. Terwijl we liederen zingen uit de Opwekkingsbundel en luisteren naar een korte meditatie.

De spreker van de praiseavond in Ermelo op 23 april is André van de Galiën. Hij is jongerenwerker en hij is al vaker bij ons te gast geweest. De gelegenheidsband zal ons weer in een een heel andere samenstelling begeleiden.

Van harte welkom op zondag 23 april om 20.oo uur. Ja, 20.00 uur. En we mogen weer gebruik maken van het gebouw van de NGK Ermelo aan de Van Beekweg 15 in Ermelo.

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>