Praiseavond op 15 januari in Ermelo

praiseavond op 15 januari in Ermelo, praiseavond, sing-in, singin in ermeloHet thema van de praiseavond op 15 januari in Ermelo is gekozen door ds P.F. De Boer. Hij koos voor “Verzoening”.
En met dit thema krijgt de praiseavond een link met de landelijke week van gebed die van start gaat op 15 januari. Zo’n 500 jaar na de Reformatie staat de verzoening tussen de verschillende kerken centraal in de week van gebed onder het thema ‘jouw hand mijn glimlach’.

De praiseavonden van Praise Ermelo zijn laagdrempelig. Jong en oud is van harte welkom. Of u nu kerkelijk bent of niet, bij ons kunt u even lekker tot rust komen en genieten van muziek en samenzijn.We zingen voornamelijk uit de opwekkingsbundel en iedere keer is er een spreker die een korte overdenking verzorgd. De begeleiding is in handen van een (vaste) gelegenheidsband.

Tijdens de praiseavond op 15 januari in Ermelo zal Ds. P.F de Boer van de GkV de overdenking verzorgen. En daar om heen gaan we mooie liederen zingen. De begeleiding is weer in handen van onze gelegenheidsband. Er is weer veel ruimte voor verzoeknummers.

Praiseavond op 15 januari in Ermelo

Wat: praiseavond
Waar: gebouw van de NGK Ermelo, van Beekweg 15
hoe laat: 19.30 – uiterlijk 21.00 uur (vanaf 20.30 zingen we voor de liefhebbers verzoeknummers)Waarom: wat is dat nu voor vraag!

Misschien vindt u het fijn om meer te lezen over de week van gebed in Ermelo en over de landelijke week van gebed.

 

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>