Vacatures bij Praise Ermelo, onder andere sociale media fans!

Deze vacatures zijn niet meer actueel

Vacatures bij Praise Ermelo!

Eén van ons heeft aangegeven liever te stoppen met de werkzaamheden voor de praiseavonden. Er zijn dus vacatures bij Praise Ermelo. Om de taken behapbaar te houden voor de nieuwe vrijwilligers hebben we de taken in stukken geknipt. We zijn dus duidelijk op zoek naar meerdere mensen. Als je zwemt in de tijd zou je het alleen kunnen doen.

Deze vacatures bij Praise Ermelo

  • We zijn op zoek naar een nieuwe PR-man of vrouw die zo snel mogelijk na de laatste praiseavond van dit seizoen ingewerkt kan worden in zijn of haar nieuwe vrijwilligerstaak. Communicatiemateriaal voor beamers in de verschillende kerken, Facebook, Instagram en Website ontwikkelen, plaatsen en het gesprek op gang houden.
  • We zijn op zoek naar 1 of 2 presentatoren die bij toerbeurt de avonden willen presenteren en dus ook willen leiden. Je hoeft niet per se muzikale inbreng te hebben als je het maar leuk vind om de ‘gemeente’ mee te nemen tijdens de avond. Als je ook mee wilt helpen de liederen uit te zoeken en in een ‘logische’ volgorde te zetten is dat mooi meegenomen maar niet noodzakelijk.
  • We zijn ook op zoek naar één of twee personen die mee wil helpen bij het organiseren van de praiseavonden. Die zich wil inzetten in het versterken van het concept zoals het er nu ligt: laagdrempelige avonden op iedere 1e zondag van de maand (met uitzondering van december) waarop we God willen loven en prijzen.
  • Techneuten en geluidsmensen die willen helpen bij het opbouwen van het podium, het afstemmen van het geluid tijdens de avond en tegelijk ook de beamer willen bedienen.

Bovenstaande taken en rollen zijn uiteraard ook te combineren!

Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen via de info@praiseermelo.nl of onderstaand formulier even invullen. Uiteraard kan je ons ook op 25 juni even aanschieten na de praiseavond.

Ken je iemand die geschikt zou zijn voor deze taken? Stuur dan dit bericht door!

Ik wil meer informatie of mij aanmelden!

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
18Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>