Wat willen wij bij Praise Ermelo

Praise Ermelo organiseert iedere maand een Interkerkelijke Praiseavond. Dit is ontstaan doordat twee mensen elkaar op muzikaal gebied vonden tijdens evangelisatieactiviteiten op een camping in de buurt van Ermelo. Het samen zingen met gelovigen en zoekenden was zo prettig dat we besloten dit voort te zetten.

Wat vinden wij bij Praise Ermelo

We vinden dat we blij mogen zijn dat we leven in een land waar we God mogen loven en prijzen. In alle vrijheid. We vinden dat God alle eer verdient om wie Hij is en om wat Hij heeft gedaan. We vinden namelijk dat we alles wat we hebben aan Hem te danken hebben. We geloven dat God onze schepperĀ  is, dat Jezus zijn zoon is die ons tot de Vader heeft gebracht en wil brengen. En we geloven dat de Heilige Geest ons leven leidt.

Wat willen wij bij Praise Ermelo

Praiseavonden in Ermelo, praiseermelo, praiseavond, singin in ermelo sing-inn in ermelo, sing-in in ermeloWij willen dat Praise Ermelo een plek is waar mensen God kunnen ontmoeten. Voor het eerst misschien zelfs. We willen een veilige rustplek zijn waar je een avond kan bij komen. Uitrusten bij de Vader, wie wil dat niet?

We willen een podium bieden waarop mensen kunnen zingen en andere gelovigen kunnen ontmoeten. We praten niet over de kerk maar wel over God, over Jezus en ons leven met Hem.

Wat doen we dus bij Praise Ermelo

We organiseren laagdrempelige Praiseavonden voor mensen uit verschillende kerken maar ook voor mensen die liever niet meer naar de kerk toe gaan. Op dit moment houden we iedere maand een avond. We zingen voornamelijk liederen uit de Opwekkingsbundel omdat we merken dat veel christenen in Ermelo het prettig vinden om deze liederen te zingen.

De praise wordt begeleid door een gelegenheidsband. Daarmee bedoelen we dat de samenstelling van de band iedere keer wat anders kan zijn. Een kernteam regelt een spreker en stelt de speellijst voor de avond samen. Iedere avond is er veel ruimte voor verzoeknummers vanuit Opwekking.

Bewaren

Bewaren

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin