Op 19 februari is er weer een praiseavond in Ermelo

Op 19 februari is er weer een praiseavond in Ermelo. Deze keer zal de overdenking gedaan worden door Willem Jan Mazier uit Ermelo. Hij is in Ermelo o.a. betrokken bij het Missionair Platform Hervormd Ermelo maar zeker de automobilisten onder ons zullen hem ook op een andere manier wel kennen. Het thema is nu nog niet bekend maar het zal gaan over christen zijn tegen de verdrukking in. weer een praiseavond in Ermelo op 19 februari, praise avond ermelo

Tijdens deze praiseavond gaan we weer lekker zingen uit de opwekkingsbundel. Er is ook deze keer weer veel ruimte voor verzoeknummers. Het komt zelden voor dat we een lied niet kunnen spelen dus begin maar vast met zoeken.

Waarschijnlijk zag je hem tijdens een praiseavond in Ermelo wel eens staan; onze interruptiemicrofoon. Deze staat er voor jullie. Voor als je tijdens het zingen of het luisteren naar de overdenking geraakt wordt en je iets met de aanwezigen wilt delen. Geloven doe je samen immers en groeien in je geloof zeker!

Allemaal van harte welkom op 19 februari vanaf 19.15 uur op de Van Beekweg 15 in Ermelo.  Om 21.00 uur stoppen we uiterlijk en rond 20.30 geven we de gelegenheid om vast naar huis te gaan als het te laat voor de oppas of de kinderen.
Neem je weer iemand mee?

Breng een ander op de hoogte!Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
1Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>